Vacatures

Ervaren poedercoaters opgelet! Wij zoeken vanwege een uitbereiding naar een state of the art poedercoatlijn nieuwe extra poedercoaters. We hanteren een werkweek van 38-40 uur en komt in een leuk team jongen professionals. Met jouw affiniteit en enthousiasme kunnen we ons team versterken en onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.

Wat ga je doen als Poedercoater?

Je bent verantwoordelijk voor het hele poedercoatproces. Denk hierbij aan spuiten van serie werk maar ook grote frames en opdrachten. Daarnaast ook kwaliteitscontroles en het afboeken van materialen op werkorders. Voorbereiding en stukje meedenken met planning hoort ook bij de baan.

Waar ga je aan de slag? 

Onze huidige installatie staat in Purmerend op de baanstee oost hier zullen we nog enkele maanden aan het werk zijn totdat onze nieuwe installatie opgeleverd gaat worden. Daarna zijn we gevestigd op de baanstee Noord het nieuwste bedrijven terrein. We bieden je een mooie kans met met een snel groeiend bedrijf mee te groeien.

Wat is belangrijk voor deze functie

  • Kennis en ervaring met het poedercoat proces;
  • Jij bent flexibel en positief ingesteld;
  • Je denkt in oplossingen;
  • Jij bent fulltime beschikbaar tussen 08.00-16.30 uur en je staat bij drukte open voor meerdere ploegen (dag, avond en nacht).
  • Tijdens drukte kan en wil jij ook in meerdere ploegen werken (dag, avond, en nacht).

Lijkt het je leuk om onze jonge & innovatieve team te versterken? Neem dan snel contact met ons op!

Meld je aan

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.